Monday, August 3, 2009

SU-Flanker - 3 (TAMAT)

Pesawat kedua cuba berlepas.Kamarul melepaskan beberapa tembakan ke arah pesawat musuh,bertujuan untuk menghalau mereka.Pesawat kedua berjaya berlepas dan terus menyertai Kamarul mengawal ruang udara KPPTAR.

Dengan kawalan kedua pesawat SU-Flanker tadi,disertai pula sistem pertahanan udara KPPTAR serta kapal pemusnah yang mengiringi KPPTAR,pesawat lain mula berlepas dengan selamat.

"Kamarul,saya mahu kamu berada di dalam kumpulan.Jangan bertidak mengikut emosi." arahan diterima oleh Kamarul dari KPPTAR.

"Tuan,biar saya mati dari biarkan penceroboh ini mencabul ruang udara kita! " bentak Kamarul.Tegas.

"Saya arahkan kamu mengikut formasi tempur yang telah ditetapkan.Jangan bertindak melulu!" balas dari pusat pemerintah.

"Biar saya mati!" balas Kamarul.Penuh bersemangat!
CUTTTTTTTT !!!!!!!


"Celaka,sesuka hati kamu bercakap.Mana ada dalam skrip! Kalau kamu mampus,macam mana aku nak buat sekuel filem ni nanti? Ini baru filem pertama.Bodoh! Ulang semula babak tadi! " jerit Karim Latip dari kerusi pengarah.

"Emo la ko ni Mamat...berlakon ikut skrip la.." sampuk Marlia yang melakonkan watak Katrina sambil mengelap-ngelap kesan darah buatan di bibirnya...


Mamat tersipu-sipu sambil membetulkan kedudukannya di dalam replika kapsul kokpit pesawat pejuang SU-Flanker.P/s: Ok...aku dah abis bergurau dengan kamu.Pasni aku nak buat cerita serius pulak.Cerita merentap jiwa dan sanubari dan juga bari-bari...

8 comments:

 1. chet...aku da agak da...
  xkan wujud kesudahan yang kuharapkan punye...
  aku tertipu ntok kesekian kalinya...sob..sob..sob

  ReplyDelete
 2. arrghhhh......kena lagi aku. &*&^%%^&^^%$%$^%&^%$%$(maki2 dlm bahasa yg sopan)..aku rasa mmg xkan wujud cite yg siyes kt blog ko ni..bet??

  ReplyDelete
 3. cis. dah agak dah. mesti ending bengong. hahaha~

  (dah tau ending bengong, nape mesti aku baca jugak?)

  ReplyDelete
 4. hahaha..nk tgk gak ending citer siyes yg ko ckp tu..hahahaha!!
  citer siyes pon, klu dr ko, aku rase, aku akan gelak gak..tgkla nnt..hahahahahaahaha!!

  ReplyDelete